Ada Masalı 7. Bölüm : Ada Masalı 1. bölüm fragmanı - Magazin Haberleri | NTV - Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur…

Ada Masalı 7. Bölüm : Ada Masalı 1. bölüm fragmanı - Magazin Haberleri | NTV - Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur…. Ayça ayşin turan ve alp navruz'un başrollerini paylaştığı star tv'nin yeni romantik komedi dizisi ada masalı yaz sezonunda ay yapım imzası ile star tv'de ekranlara gelecek. İlginç ayrıntıların olduğu ada masalı 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır.

Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Hazira'a oldukça yakınlaşan poyraz haziran'a beni ilk öptüğünde de anlamıştım, şimdi poyraz'ı diğer kadınlardan kıskanan haziran'ın tüm sakladıkları ortaya çıkar ve durumlar karışır. Son bölümde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça. Son bölümü ile star tv ekranlarında yayınlandı. Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı 2.636.

Ada Masalı 6.Bölüm 1.Fragmanı - YouTube
Ada Masalı 6.Bölüm 1.Fragmanı - YouTube from i.ytimg.com
Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Son bölümü ile star tv ekranlarında yayınlandı. Ada masalı 7.bölüm izle full 3 ağustos 2021 tarihli star tv dizisi tek parça ve hd olarak ada masalı son bölüm izleme için burada. Ada masalı 7.bölüm fragmanı ile star tv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak.

Ada masalı yeni bölüm fragmanını en iyi reklamsız ve kaliteli olarak izlemeniz için web sitemizde.

Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ada masalı 7.bölüm izle,ada masalı 7.bölüm full izle,ada masalı 7.bölüm tek parça izle,ada masalı 7.bölüm 3 ağustos 2021 izle,ada masalı 7.bölüm hd izle. Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ada masalı 7.bölüm fragmanı ile star tv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. İçeceğinin kapağını dişiyle açmaya çalışan adam 1.875. Yeni bölüm 3 ağustos salı günü saat 20.00'da star tv'de. Adaya veda etmek üzere vapura binen haziran'a son dakikada poyraz'ın yetişip gitme! demesi ikili arasında romantik anlara sebep oldu. Haziran artık her şeyi göze alıp aşık olduğu adama tüm gerçeği itiraf etmeye karar verir, ancak i̇dil'in ortalığı karıştırmasıyla her şey alt üst olur… Bu sayfa ada masalı dizisinin güncel yeni bölüm özetini ve bigilerini içerir. Hemen izlemek için burayı ziyaret edebilirsiniz. Ada masalı 3 ağustos son bölüm tek parça youtube i̇zle! Bölüm full hd kalitesinde star tv'de. Ada masalı son bölüm izle 7.

Hazira'a oldukça yakınlaşan poyraz haziran'a beni ilk öptüğünde de anlamıştım, şimdi poyraz'ı diğer kadınlardan kıskanan haziran'ın tüm sakladıkları ortaya çıkar ve durumlar karışır. Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Sevilen dizi ada masalı 7.bölümü yayınlandı. Ada masalı 3 ağustos 2021 salı akşamı star'da. Yeni bölüm 3 ağustos salı günü saat 20.00'da star tv'de.

Ada Masalı 7.Bölüm Fragmanı izle | Ada Masalı 7.Bölüm izle
Ada Masalı 7.Bölüm Fragmanı izle | Ada Masalı 7.Bölüm izle from i.trhaberler.com
Ada masalı dizisinin bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde aliye, haziran'ın poyraz ile konuşmak istemesi üzerine onu geri göndermeye çalışacak. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yine birbirinden heyecanlı gelişmelere sahne olacak. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Ada masalı 7.bölüm önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. Ada masalı 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Bölüm ile 3 ağustos salı akşamı star tv ekranlarından izleyebilirsiniz. Bölüm fragmanı haberimizde… ada masalı yeni bölüm fragmanı izle.

Ada masalı 7.bölüm 2.fragmanı yayınlandı!

Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı 2.636. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Ada masalı 7.bölüm izle,ada masalı 7.bölüm full izle,ada masalı 7.bölüm tek parça izle,ada masalı 7.bölüm 3 ağustos 2021 izle,ada masalı 7.bölüm hd izle. Ada masalı 7.bölüm izle full 3 ağustos 2021 tarihli star tv dizisi tek parça ve hd olarak ada masalı son bölüm izleme için burada. Yeni bölümleri ile her salı ekranlara gelen ada masalı dizisinde bu kez haziran ve poyraz arasındaki samimiyet bir hayli. Ada masalı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde alp navruz ve ayça ayşin turan'ın yer aldığı ada masalı dizisinin son bölümünde haziran ile poyraz yakınlaşıyor. Ama ada halkını asıl sarsacak bomba, poyraz'ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında hakan'ın olduğunun anlaşılmasıdır. Vapuru da kaçırınca mecburen ada'da kalırlar. Son bölümü izlemek ve yeni bölümleri kaçırmamak için tıkla! Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir.

Ada masalı 7.bölüm fragmanı ile star tv ekranlarında kaldığı yerden devam ediyor. Ada masalı yeni bölüm izle. Ada masalı'nın son bölümünde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça ayşin turan) bir anda öpen poyraz (alp navruz) bundan sonra işlerin değişeceğinin de mesajını verirken hikayenin başından bu yana haziran'ınpoyraz'dan sakladığı sırrı i̇dil ortaya çıkarıyor. İçeceğinin kapağını dişiyle açmaya çalışan adam 1.875. Ada masalı 7.bölüm önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır.

Ada masalı 4 bölüm. - YouTube
Ada masalı 4 bölüm. - YouTube from i.ytimg.com
Bölüm fragmanı haberimizde… ada masalı yeni bölüm fragmanı izle. Romantik hikayesi ve ada atmosferinin büyüleyici etkisiyle yaz döneminin sevilen dizilerinden ay yapım imzalı 'ada masalı'nın yeni bölümünde nefesler tutulacak. Hazira'a oldukça yakınlaşan poyraz haziran'a beni ilk öptüğünde de anlamıştım, şimdi poyraz'ı diğer kadınlardan kıskanan haziran'ın tüm sakladıkları ortaya çıkar ve durumlar karışır. Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ay yapım imzalı, başrollerinde ayça ayşin turan ve alp navruz'un yer aldığı romantik komedi türündeki televizyon dizisidir. Ne olduğunu anlayamadan kendisini poyraz'la dans yarışmasında dans ederken bulan haziran çok geçmeden patronu tarafından yanlış yönlendirildiğini öğrenir. Bölüm fragman ile 3 ağustos 2021 salı akşamı tv kanalında kaldıği yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümü 03 ağustos 2021, salı akşamı yayınlanacak.

Seyircisinin karşısına romantik bir aşk hikayesi ile çıkan ada masalı, izleyenlere adeta ilk aşkın büyüsünü hissettiriyor.

Ada masalı dizisinin bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümünde aliye, haziran'ın poyraz ile konuşmak istemesi üzerine onu geri göndermeye çalışacak. İlginç ayrıntıların olduğu ada masalı 7.bölüm fragmanı yayınlandı. Ada masali yeni̇ bölüm özeti̇ aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır. Ay yapım imzalı 'ada masalı'nın geçen haftaki bölümü heyecan dolu bir finalle bitti. Poyraz'ı daha önce hiç bu kadar mutlu görmeyen haziran ise aliye'nin o uyurken ona anlattıklarını hatırladığından korkmaktadır. Ada masalı'nın son bölümünde aralarında duygusal anlamda bir şey olmasını istemediğini söyleyen haziran'ı (ayça ayşin turan) bir anda öpen poyraz (alp navruz) bundan sonra işlerin değişeceğinin de mesajını verirken hikayenin başından bu yana haziran'ınpoyraz'dan sakladığı sırrı i̇dil ortaya çıkarıyor. Yeni bölüm 3 ağustos salı günü saat 20.00'da star tv'de. Ama ada halkını asıl sarsacak bomba, poyraz'ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında hakan'ın olduğunun anlaşılmasıdır. Bölüm fragman ile 3 ağustos 2021 salı akşamı tv kanalında kaldıği yerden izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Star tv ekranlarında büyük beğeniyle izlenen ada masalı dizisinin yeni bölümü 3 ağustos salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Ada masalı 7.bölüm önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. Bölüm 3 ağustos 2021 salı star'da başladığında canlı olarak takip edebilir, bitincede full hd tek parça olarak izleyebilirsiniz. Aliye'nin uyanması bütün ada halkında sevinç yaratır.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama